Amsterdamse HypothekenKlik om onze app te openenOpenen

Aanvragen Partnernetwerk

Op een zeer eenvoudige, snelle wijze kunt u voor uw auto-, bestelauto of motor een premieverglijking maken. 

 

 

Start een DEMO

 

Amsterdamse Hypotheken adviseert over mogelijkheden voor allerlei vorm van financiering. Met onze partner hebben wij toegang tot een groot netwerk van financiers en profiteert u als onze klant van scherpe rentetarieven en voorwaarden. Bent u op zoek naar financieel advies over uw bestaande lening? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van lenen? 

 

 

Bereken uw verantwoord krediet maximum en vraag een lening aan!

Amsterdamse Hypotheken biedt u graag deze service aan. Te veel particulieren met een eigen woning krijgen een veel te hoge aanslag WOZ. Onze partner Bezwaarmaker.nl maakt gratis bezwaar voor u als particuliere woningbezitter. Als het bezwaar gegrond is betaalt uw gemeente de kosten op grond van het wettelijk stelsel.

Indien het bezwaarschrift door de gemeente wordt afgewezen draagt Bezwaarmaker.nl de kosten van de procedure (No Cure No Pay). Dit maakt de dienstverlening van Bezwaarmaker.nl zo bijzonder. Wat het u dus kost? Helemaal niets!

 

Start formulier

Bij de aankoop van uw woning is het altijd verstandig om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Zo koopt u geen kat in de zak. Samen met onze partner Homekeur kunnen wij dat snel voor u regelen!

 

 

 

 

 

Voor het goedkoop verkrijgen van een energielabel werkt Amsterdamse Hypotheken graag samen met Homekeur. Homekeur is volledig gecertificeerd, werkt professioneel, snel én efficient. Een aanvraag regelen zij snel!

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig uw huis is en dit is bedoeld om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Een energielabel is sinds 1 januari 2021 verplicht bij het verkopen of verhuren van een woning en is 10 jaar geldig. Homekeur BV werkt uiteraard met gediplomeerde adviseurs en conform BRL9500 certificaat.

 

Amsterdamse Hypotheken begeleidt ondernemers privé en kan ook adviseren over mogelijkheden voor financiering voor het bedrijf. Met onze partner Capsearch hebben wij toegang tot een groot netwerk van mkb-financiers en profiteert u als onze klant van scherpe rentetarieven en voorwaarden.

KlikKlaar is een Partner van Amsterdamse Hypotheken waar wij graag mee samenwerken. Klikklaar is gespecialiseerd in het checken van personen en bedrijven als het gaat om UBO, PEP, WWFT, kredietwaardigheid en IBAN-naamcheck. Zodat u zeker weet dat uw klant een betrouwbare persoon is of leverancier een betrouwbaar bedrijf.

U kunt zich hier aanmelden, de benodigde credits aankopen en starten met de checks!

 

Login en start uw check!